Kuinka ottaa Google julkiset ilmoitukset käyttöön?

Jos haluat ladata sovelluksen, jonka avulla voit hankkia erityyppisiä tietoja ilman vaikeuksia, sinun kannattaa valita Google. Useimmat teistä, joilla on tekninen laite nykyään, tietävät todennäköisesti jo tästä alustasta. Se on suosituin hakukone, jota voit hyödyntää monin eri tavoin.

Hämmästyttävän suosionsa ansiosta tämä yritys sai mahdollisuuden harrastaa myös muita teknologian alueita. Tästä syystä sinun tulee muistaa oppia lisää siitä, kuinka tämä ohjelmisto voi parantaa online näkyvyysi laatua Google tuki joukkue mahdollisimman pian.

Yksi tämän sovelluksen parhaista osista on, että sen avulla voit mukauttaa käyttöliittymää tarpeidesi mukaan, koska se on säädettävissä. Voit myös avata tämän ohjelmiston missä tahansa järjestelmässä, jolloin sinun on mukava hoitaa työsi mistä päin maailmaa tahansa.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, sinun on silti erittäin vaikea ladata ja määrittää useita Google kaltaisen hakukoneen tarjoamia työkaluja, jos tämä on ensimmäinen kerta. Mutta se ei ole tarpeeksi hyvä syy luopua mieltymyksistäsi.

Se johtuu siitä, että näinä aikoina voit tavoittaa Google tekninen tuki tiimiin ja pyydä heidän asiantuntemustaan. He voivat tarjota monenlaisia ​​vinkkejä, ratkaisuja ja ehdotuksia parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Jos haluat ottaa Google julkiset ilmoitukset käyttöön, voit valita muutaman vaiheen. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google sovellus missä tahansa järjestelmässä
  • Kun pääikkuna avautuu, valitse profiilikuva kuvake sivun oikeasta yläkulmasta
  • Luettelo vaihtoehdoista on saatavilla näytölläsi, napauta heti Asetukset-välilehteä
  •  Valitse seuraavasta edessäsi avautuvasta ikkunasta Ilmoitukset-ruutu
  • Siirrä Public Alert -kohdan vieressä olevaa liukusäädintä oikealle ottaaksesi ominaisuuden käyttöön seuraavalta sivulta

Soita Google asiakaspalvelu numero jos et suorita mitään yllä olevista ohjeista asianmukaisesti.

Alkuperäinen lähde

Aiheeseen liittyvä blogi

Ammattitaito valloilleen: Google tekninen tuki saumattomille digitaalisille kokemuksille


Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Design a site like this with WordPress.com
Get started