Kuinka korjata Google väärä salasana?

Maailmalla on useita hakukoneita, mutta tunnetuin ja maineikkain niistä on Google. Google laadukkaammat ja saumattomat tulokset tekevät siitä halutuimman verkkosivuston maailmanlaajuisesti. Sen erinomaiset erittäin nopeat tulokset ja miljardeja osuvia verkkosivustoja, jotka vastaavat hakutulosta, ovat tarjonneet Google erottuvan joukosta.

Erinomaisten hakutulosten lisäksi Google tuki joukkue on myös tehnyt itsestään parhaan. Joskus Google-tilin luomisessa tai rekisteröitymisessä tapahtuu kuitenkin virheitä. Tällaisten ongelmien kohtaaminen on melko hämmentävää ja turhauttavaa. Jos kohtaat toistuvasti ongelmia, kuten vääriä salasanoja kirjautuessasi tilillesi jollakin kolmannen osapuolen sovelluksella, se voi viivästyttää työtäsi. Tämä ongelma voi tapahtua eri syistä ja estää sinua kirjautumasta Google tilillesi. Jos olet syöttänyt tilisi salasanan oikein ja saat silti väärän salasanan tai virheilmoituksen, sinun on luettava tämä viesti loppuun asti. 

Tapoja ratkaista virheellinen salasana

●        Päivitä käyttöjärjestelmäsi tai sovelluksesi

Jos kamppailet väärän salasanan kanssa kirjautuessasi toiseen sovellukseen, se voi johtua vanhentuneesta sovelluksesta tai käyttöjärjestelmästä. Yritä siis päivittää käyttöjärjestelmäsi, laitteesi tai sovelluksesi ratkaistaksesi ongelma.

●        Kirjaudu ulos tilistäsi muista laitteista

Jos olet kirjautunut Google-tilillesi useilla laitteilla, sinun on kirjauduttava ulos kaikista laitteista ja nollattava tilisi salasana kirjautuaksesi sisään yhteen laitteeseen.

●        Käytä turvallisempaa sovellusta

Jos sovellus, jota yrität kirjautua Google-tilillesi, ei täytä Google suojaus standardeja, ne saattavat estää sinua kirjautumasta tilillesi. Voit myös etsiä Google tekninen tuki selviytyäksesi turvastandardi ongelmasta.

●        Tyhjennä kaikki verkkoselaimen välimuisti

Jos kohtaat saman ongelman samalla verkkoselaimella, sinun tulee päästä eroon sen evästeistä ja välimuisti tiedostosta. Joten poista kaikki nämä tiedostot selaimesi historia osiosta.

Jos kamppailet edelleen saman ongelman kanssa yllä mainittujen menetelmien käyttöönoton jälkeen, sinun on käytettävä Google asiakaspalvelun numero saadaksesi apua, niin he ratkaisevat ongelmasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Alkuperäinen lähde

Aiheeseen liittyvä blogi

Ammattitaito valloilleen: Google tekninen tuki saumattomille digitaalisille kokemuksille


Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Design a site like this with WordPress.com
Get started